Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége
Magyarországi Kommunikációs
Ügynökségek Szövetsége
05
május
H K Sz Cs P Sz V
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Következő
esemény

Magunkról

A MAKSZ speciális, az ügynökségek működését elősegítő érdekképviseleti tevékenységet lát el, valamint ehhez kapcsolódó projekteket menedzsel. A szövetség tagjai – a szigorú belépési kritériumrendszer alapján - a hazai marketing-kommunikációs szakmában minőségi munkát végző reklám-, média-, BTL- és online ügynökségek. A MAKSZ tevékenységével – végső soron - a hazai marketing-kommunikációs iparág fejlődését segíti elő, szorosan együttműködve a hazai és nemzetközi társszövetségekkel.

A MAKSZ Magyarországi Reklámügynökségek Szövetségeként 1995 májusában jött létre. A kommunikációs ügynökségek szövetségévé történő átalakulást elsősorban a kommunikációs szakmában dolgozó ügynökségek közös gondjai és problémái, és az ezek megoldását szolgáló együttgondolkodás és együttes cselekvés indokolta.

A szervezet legfőbb döntéshozó szerve a közgyűlés, mely elnökséget választ (melyben minden szekció képviselteti magát) az ügyek folyamatos kezelése és irányítása érdekében. A napi munkálatokat a titkárság végzi. A szövetségen belül további, speciális munkabizottságok is működnek, melyek egy-egy feladatkör, illetve téma kezelésére jönnek létre.

A MAKSZ partnere az Európai Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (EACA), mely a legmagasabb szintű ügynökségi érdekképviseleti szerv a világon (ld. www.eaca.be). Segítségükkel számos külföldi tapasztalat feldolgozása révén segíthetjük a hazai marketing-kommunikációs ipar fejlődését és ezáltal Magyarország globális piacokra történő integrálódását.
hirdetés
Fehér Nemes
 
 
MAGYARORSZÁGI KOMMUNIKÁCIÓS ÜGYNÖKSÉGEK SZÖVETSÉGE
MAGYARORSZÁGI KOMMUNIKÁCIÓS ÜGYNÖKSÉGEK SZÖVETSÉGE
1123 Budapest, Alkotás u. 53. MOM Park "C" épület • MOBIL: +36 20 553 9790 • E-MAIL: INFO@MAKSZ.COM