Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége
Magyarországi Kommunikációs
Ügynökségek Szövetsége
05
május
H K Sz Cs P Sz V
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
Következő
esemény

Digitális marketing képzés

A MAKSZ két felsőoktatási intézményben is támogatja az online marketing tantárgy képzését. A szakmai szervezet a Corvinus Egyetemre és a Budapesti Gazdasági Főiskolára is delegál oktatókat a digitális kommunikáció elméleti és gyakorlati képzéséhez.

A Corvinus Egyetemen a kurzus a marketing specializációra jelentkezett mester szakos hallgatók számára ad egy szintézist az online és digitális marketing területéről. Az oktatás folyamán, a digitális felületeken megvalósuló disztribúciós rendszereket, webshopokat, az online árazás és fizetési hajlandóság kérdéseit, az online termékfejlesztést, és online termékek (tartalmak) kialakítását, valamint az online és digitális marketingkommunikáció eszközeit is érintik. A kurzus féléves, és minden félévben újra indul.

A Budapesti Gazdasági Főiskolán a digitális kommunikáció képzéshez delegálja a MAKSZ az oktatók többségét. A szakirány célja, hogy a megfelelő elméleti alapok átadása mellett gyakorlati, jól hasznosítható képzést nyújtson a hallgatóknak. A tantárgy magában foglalja a fogalmak, piaci szereplők, adatok, kutatások, megoldások, működési mechanizmusok, kreatív vonatkozások ismertetését, tehát nagyon speciális ismeretanyagot ad át, amit a hallgatók a gyakorlati órákon ki is próbálhatnak különböző feladatok elvégzése mellett. A kurzust minden tanév második félévében tartják meg.


Digitális Mesterkurzus

A MAKSZ és az IAB Hungary 2013 őszén indította el közös digitális marketing kurzusát.
A képzés elsődleges célja, hogy sok gyakorlati példán keresztül megismertesse a résztvevőkkel az online marketing legújabb és leghatékonyabb trendjeit.
A digitális technológia térnyerése radikálisan átalakította a marketing világát is, ezért az online megoldások alapos ismerete és alkalmazása ma már nélkülözhetetlen a versenyképesség megtartása érdekében. A négy egész napot felölelő kurzus főként a hirdetők, médiatulajdonosok, sales house-ok, illetve ügynökségek vezető beosztású és munkatársi szintű kollégáinak szól, akik a gyakorlatban foglalkoznak az online reklámozáshoz kapcsolódó feladatokkal.

A következő képzés 2014. őszén várható!
(négy egymást követő szombati napon)

További információ: www.digitalismesterkurzus.hu
hirdetés
Fehér Nemes
 
 
MAGYARORSZÁGI KOMMUNIKÁCIÓS ÜGYNÖKSÉGEK SZÖVETSÉGE
MAGYARORSZÁGI KOMMUNIKÁCIÓS ÜGYNÖKSÉGEK SZÖVETSÉGE
1123 Budapest, Alkotás u. 53. MOM Park "C" épület • MOBIL: +36 20 553 9790 • E-MAIL: INFO@MAKSZ.COM