Logo - Positive Adamsky

Positive Adamsky

Sokszínűen őszinte – egyenesen iránymutató.
Lángoló kreativitás és stratégiai gondolkodásmód, digitális szaktudás és technológiai felkészültség, trendalapú insight-térképezés, challenging és chemistry fókusz, hosszú távú elköteleződés. De ettől még nem ismered a Positive Adamskyt.
Egyetlen kávézónyira, majd kicsit jobbra a Hősök terétől egy több mint 100, jól összelegózott karakterből álló csapat dolgozik minden hétköznap, és nem igazán félnek, amikor állást kell foglalni szakmai, illetve társadalmi kérdésekben, és nem félnek bátran őszinték lenni, legfőképpen önmagukkal szemben. Mi vagyunk a Positive Adamsky, Magyarország egyik legnagyobb ügynökségi csoportja. Mutatjuk, miből áll össze a big picture: 4 business unit – integrált team, digital & social team, Positive PR, Positive Health & Care.

Hazánk egyik legnagyobb ügyfélportfoliójával, 100+ megbízóval teljes házon belüli integráltságban látunk el feladatot minden szektornak: nemzetközi- és magyar márkáknak, nonprofit szervezeteknek. Szolgáltatásaink a marketingkommunikáció teljes spektrumát lefedik: márka- és vállalati stratégiák megalkotásában komoly eredményeket tudunk felmutatni – köszönhetően saját brandaktivációs modellünknek, XXI. századi szintre emeljük márkák digitális jelenlétét (a digital roadmap és social sonar megoldásainkkal), vonzó és hosszú távon megtartó értékekkel rendelkező munkáltatói márkákat építünk (az EVP flow metódus segítségével), mélyére ásunk azoknak az ügyeknek, amik mellé állva hitelesebbé válnak márkák (a cause és purpose marketinget ötvöző BeCause Circle frameworkkel). 

A Positive Adamsky hosszú évek óta segíti a magyar marketingszakma fejlődését a Marketing Summit Hungary és a Digital Masters Akadémia szervezésével. Az iparági edukáció tehát éppúgy szívügyünk, mint a jövő marketing döntéshozóinak támogatása, melyre a Signature 40 díj főtámogatójaként különösen büszkék vagyunk.
https://positiveadamsky.hu/
vissza az ügynökségek listájához